Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το πάνελ του επερχόμενου LG V30 δείχνει dual selfie camera


Η τρέλα με τις dual cameras καλά κρατεί. Η LG, στην οποία εν μέρει οφείλεται αυτή η "τρέλα", ετοιμάζει το επόμενο βήμα της. Και ποιό θα είναι αυτό? Dual dual camera. Ναι, καλά διαβάσατε.

Μέχρι σήμερα το LG V10 είχε dual camera στο μπροστινό μέρος, το V20 είχε dual camera στο πίσω μέρος, άρα η λογική λέει πως το V30 θα έχει.... dual camera παντού.


Μάλιστα την παραπάνω υπόθεση έρχεται να ενισχύσει και μια φωτογραφία που διέρρευσε και ουσιαστικά μας δείχνει το μπροστινό πάνελ από το επερχόμενο V30. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα το σημείο που λογικά θα "φιλοξενήσει" την μπροστινή dual camera. Και προφανώς, αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πίσω πλευρά της συσκευής, η LG δεν νομίζουμε να επιλέξει να επιστρέψει σε ενιαία κύρια κάμερα.

Από την φωτογραφία όμως προκύτει και ένα ακόμα συμπέρασμα. Τελικά η δεύτερη οθόνη, για την οποία είχαν ακουστεί φήμες ότι η LG σκέφτεται να μην τη συμπεριλάβει στην επόμενη συσκευή, τώρα φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη και τελικά θα αποτελεί χαρακτηριστικό και του V30.

Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά του V30 δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, εκτός από μια που υπάρχει για τον επεξεργαστή Snapdragon 835 που ίσως χρησιμοποιηθεί, την ram που θα είναι 6GB, αλλά και την βελτιωμένη DAC που θα έχει.

Για την ημερομηνία παρουσίασης του V30 δεν υπάρχει κάτι. Πάντως πέρυσι το V20 παρουσιάστηκε Σεπτέμβριο και ακόμα και τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, επίσημα δεν είναι διαθέσιμο για Ευρώπη. Ας ελπίσουμε φέτος με το V30 τα πράγματα να είναι καλύτερα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π