Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LG V30 αποκαλύπτεται σε concept video βασισμένο σε CAD design


Το LG V30 θα είναι το δεύτερο flagship της χρονιάς για την κορεάτικη εταιρεία. Το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά ως τότε δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος. Ο λόγος? Κυκλοφόρησε ένα video, στο οποίο εμφανίζεται το V30 σε concept mode, βασισμένο σε γράφημα CAD, μια εφαρμογή που ουσιαστικά χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές smartphones και που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να καταλήξουν στην παραγωγή ενός μοντέλου.


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνα από το επερχόμενο V30, όμως τώρα η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ, ενώ όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο concept V30 είναι ότι πιο κοντά θα δούμε στο τελικό προιόν.


Όπως ήδη γνωρίζουμε, βασιζόμενοι στις μέχρι τώρα πληροφορίες, η LG αποφάσισε να μην εφοδιάσει το V30 με δεύτερη οθόνη. Η βασική οθόνη της συσκευής θα είναι 6''. Στην πίσω πλευρά θα υπάρχει dual camera μαζί με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει θύρα Type-C USB και δίπλα το ηχείο της συσκευής, ενώ στην πάνω πλευρά θα υπάρχει η υποδοχή για ακουστικά 3.5mm. Κάποιες πληροφορίες λένε και για ασύρματη φόρτιση, αλλά αυτό προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Λογικά την εμφάνιση του LG V30 την αναμένουμε στην IFA 2017, αλλά ίσως την δούμε και νωρίτερα, στις 31 Αυγούστου, μια ημερομηνία η οποία έχει ακουστεί αρκετά. Όπως και να `χει εμείς εδώ, στο smartphonerz.gr, θα είμαστε έτοιμοι για να σας μεταφέρουμε όλα τα τελευταία νέα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π