Αναζήτηση
  • SZ Team©

MWC 2018: LG V30S και V30S+ με ThinQ, περισσότερη ram και νέα χρώματα


Οι μέρες που διανύουμε έχουν αποκτήσει ένα διαφορετικό νόημα λόγω... MWC 2018. Πολλά τα νέα και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε ότι νεότερο από τον κόσμο των smartphones μέσω Βαρκελώνης.


Χτες η LG παρουσίασε το νέο LG V30s, αλλά ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια συσκευή με το απλό V30, του οποίου αναβαθμίστηκε η ram σε συνδυασμό με τη νέα AI πλατφόρμα που θα συνατήσουμε στα νέα μοντέλα. Τεχνικά λοιπόν μιλώντας, η LG παρουσίασε 2 νέες συσκευές: το V30S ThinQ και το V30S+ ThinQ. Για απλοποίηση των ονομασιών τα "S" και "S+" σημαίνουν 6GB ram και 128GB αποθηκευτικός χώρος για το "S" και 6GB ram και 256GB αποθηκευτικός χώρος για το "S+".

Αυτές είναι και οι μόνες hardware αλλαγές που εντοπίζονται στα 2 νέα μοντέλα. Επιπλέον υπάρχουν και νέες χρωματικές αποχρώσεις: New Maroccan Blue και New Platinum Gray, οι οποίες και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες με τα νέα μοντέλα.

Όσο για το ThinQ, είναι η ονομασία για την AI πλατφόρμα της LG, κάτι που πλέον, εν έτη 2018 θα συναντήσουμε σε αρκετές high-end συσκευές. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θυμίζει αρκετά Samsung`s Bixby κυρίως για το πεδίο εφαρμογής της, αλλά και την δυνατότητα διασύνδεσης με έναν μεγάλο αριθμό "έξυπνων" συσκευών.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του ThinQ είναι το AI CAM, το οποίο ουσιαστικά κάνει τις κάμερες του V30 ακόμα πιο έξυπνες. Το AI δίνει την δυνατότητα στην κάμερα να αναγνωρίζει το βασικό θέμα της φωτογραφίας και να ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπάρχουν 8 διαφορετικές κατηγορίες: Portrait. Animal, City/Building, Flower, Sunrise, Sunset, Food και Landscape. Όλα αυτά φυσικά θυμίζουν πολύ DSLR... καταστάσεις.

Και δεν είναι μόνο το AI, αλλά και το QLens που δίνει την δυνατότητα στον αισθητήρα να αναγνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα που εξυπηρετούν στις καθημερινές δραστηριότητες, όπως τα ψώνια, αφού μπορεί να "διαβάσει" τιμές και να κάνει online search για την οικονομικότερη επιλογή. Φυσικά ο αισθητήρας μπορεί να διαβάσει και QR codes, αλλά οκ, αυτό πλέον δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ το ThinQ μπορεί να επικοινωνήσει με όλες τις "έξυπνες¨ συσκευές που υποστηρίζουν IoT, όπως πλυντήρια ρούχων, πιστολάκια για στέγνωμα μαλλιών και πολλά άλλα.


Και βέβαια η LG φιλοδοξεί το ThinQ και όλα τα AI πλεονεκτήματά του να είναι εύκολα προσβάσιμα και συμβατά με τις περισσότερες νέες ψηφιακές τεχνολογίες, κάτι που φυσικά σημαίνει και άμεση συνεργασία με το Google Assistant. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να τραβάει με φωτογραφία και με το ThinQ να μπορεί άμεσα να συλλέξει πληροφορίες για αυτό που τον ενδιαφέρει.


Όμως για να μην μείνουν παραπονεμένοι και οι χρήστες του απλού V30, η LG ενημέρωσε ότι το ThinQ θα είναι διαθέσιμο με μελλοντικό update και στις δικές τους συσκευές. Επιπλέον θα προστεθεί και το "Bright Mode" με το οποίο θα βελτιωθεί αρκετά η ποιότητα των φωτογραφιών με την κάμερα του V30 σε συνθηκες χαμηλού φωτισμού.

To LG V30S και V30S+ θα είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή των νέων συσκευών.

Α.δ.

#LG #LGV30S #LGV30S #MWC2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π