Αναζήτηση
  • SZ Team©

LG Xpower 2 με οθόνη 5.5'' HD και τεράστια μπαταρία 4500mAh


Αυτή την περίοδο μόλις ακούμε το όνομα LG το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από το πολυαναμενόμενο G6. Η εταιρεία όμως προσφέρει και άλλες συσκευές εκτός από το ετήσιο flagship, όπως για παράδειγμα το LG Xpower 2.

Το Χpower 2 έρχεται να αντικαταστήσει το LG X (2016) και διαθέτει οθόνη 5.5'' HD με μεγάλη μπαταρία, 4500mAh. Τόσο η οθόνη όσο και η μπαταρία του νέου μοντέλου είναι μεγαλύτερα από το X (2016).


Σύμφωνα με την LG, το Xpower 2 μπορεί να λειτουργήσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς επαναφόρτιση. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να παίξει videos για 15 ώρες συνεχόμενα ή να σερφάρει κάποιος μέσω της συσκευής στο διαδίκτυο για 18 ώρες και όλα αυτά με μια μόνο φόρτιση. Επίσης το τηλέφωνο υποστηρίζει ταχεία φόρτιση κάτι το οποίο σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε διάστημα 2 ωρών.


Το Xpower 2 τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat, ενώ διαθέτει επεξεργαστή οκταπύρηνο και χρονισμένο στα 1.5GHz. Η ram είναι 2GB (ή 1.5GB σε κάποιες αγορές), ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 16GB. Η βασική κάμερα είναι ανάλυσης 13Mp με Led flash και η μπροστινή 5Mp.

Το Xpower 2 ζυγίζει 164γρ. και οι χρωματικές επιλογές θα είναι black, titanium, blue, gold. Πληροφορίες για την τιμή της συσκευής δεν έδωσε προς το παρόν η LG αλλά ενημέρωσε πως θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο και μετά. Η συγκεκριμένη συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μέρες στο MWC, οπότε εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Α.δ.

#LG

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π