Αναζήτηση
  • SZ Team©

Little Pepper S11: το iPhone X των φτωχών


Λιγουρεύεσαι το iPhone X, αλλά δεν διαθέτεις τα 1200ε για να το αποκτήσεις? Μην στεναχωριέσαι, η λύση είναι μια και ακούει στο όνομα: Little Pepper S11.

Προφανώς και από τις εικόνες είναι ξεκάθαρο το που ακριβώς θέλει να μοιάσει η συγκεκριμέη συσκευή. Λίγο το design, λίγο το πάνω bezel της οθόνης με το χαρακτηριστικό notch στο οποίο περικλύονται selfie camera, αισθητήρας φωτός και ακουστικό, όπως ακριβώς στο iPhone X και μπορεί για λίγα δεύτερα νε ξεγελάσεις τους δίπλα σου και να θεωρήσουν ότι τα έσκασες για να αποκτήσεις το πιο must (και καλά) gadget της εποχής.


Στο πίσω μέρος η αντιγραφή συνεχίζεται με dual camera setup σε διάταξη αλα iPhone X, ενώ το fingerprint ξεφεύγει λίγο από την συνταγή και υπάρχει στο μπροστινό μέρος στο κάτω bezel της συσκευής. Όμως για εκείνους που θέλουν να κοιτάζουν κατάματα τη συσκευή τους και εκείνη να ξεκλειδώνει, η Little Pepper δεν θα τους αφήσει παραπονεμένους, αφού έχει εφοδιάσει το S11 και με facial recognition, κάτι σαν το Face ID του iPhone X.

Στα ενδότερα του S11 προφανώς και σταματάει η κάθε είδους ομοιότητα με το επετειακό δημιούργημα της Apple. Εδώ θα συνατήσουμε τον 4-πύρηνο MediaTek MT6737 συνδυασμένο με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο και επεκτάσιμο μέχρι 128GB μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος πάλι του Little Pepper S11, οι δυο ασιθητήρες είναι 13Mp +13Mp, ενώ και μπροστά υπάρχει dual camera 5Mp + 5Mp και με LED flash.

Η μπαταρία της συσκευή είναι 2500mAh, ενώ τρέχει Yun OS 5.1.1, το οποίο είναι Android based. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε Black και White αποχρώσεις μόνο και θα είναι διαθέσιμη σε λίγες βδομάδες στην Κίνα. Προς το παρόν πληροφορίες για τιμή δεν υπάρχουν, αλλά σίγουρα μιλάμε για πιο "ανθρώπινες" καταστάσεις!

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π