Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το σχεδόν παλιό dual screen YotaPhone 3 ανακοινώθηκε με τιμή από 350$


Το YotaPhone 3 μπορεί στους περισσότερους από σας να μην λέει κάτι, όμως πρόκειται για μια συσκευή με διπλή οθόνη, την οποία την είχαμε πρωτογνωρίσει, έστω και μέσω μη ιδιαίτερα αποκαλυπτικών φωτογραφιών, τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα οι τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινούσαν μέσα στο καλοκαίρι. Αλλά έκτοτε κανένα σημάδι ζωής για το YotaPhone 3.


Από χτες όμως αυτό άλλαξε, καθώς η συσκευή ανακοινώθηκε για την αγορά της Κίνα. Και το highlight της συσκευής δεν είναι άλλο από τη διπλή οθόνη που διαθέτει, μια μπροστά και μια πίσω. Η μπροστινή οθόνη μάλιστα είναι AMOLED.

Το YotaPhone 3 θα είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, μια με 64GB αποθηκευτικό χώρο και μια με 128GB και οι τιμές αντίστοιχα θα είναι 350$ και 450$.

Το YotaPhone 3 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών ZTE και Yota Devices. Και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι εκτός του ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα παραχθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία, αλλά δεν γνωρίζουμε και κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Και μιλάμε για μια συσκευή, την οποία θεωρητικά την περιμέναμε πριν κανά 6μηνο, ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να "ριχτεί" στην αγορά από το 2016.


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το YotaPhone 3 αναμένεται με Snapdragon 820, ram που θα είναι και αυτή σε 2 εκδόσεις, 3GB και 4GB, βασική κάμερα 13Mp και selfie camera 5Mp, ενώ η μπαταρία θα είναι 3500mAh μη αποσπώμενη.

Όπως και να `χει περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δούμε αν τελικά η τόση αναμονή άξιζε, καθώς μιλάμε για μια συσκευή με την ιδιαίτερη πρωτοτυπία των 2 οθονών, κάτι που στο παρελθόν με τα YotaPhone 1 και 2 το έκανε αρκετά καλά και είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π