Αναζήτηση
  • SZ Team©

Maze Blade: αναμένεται τέλη Μαρτίου με dual camera και κομψό σχεδιασμό


Μόλις την περασμένη βδομάδα είχαμε γράψει για την πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία στον χώρο των smartphones, Maze, η οποία μέσω teaser αποκάλυψε το μοντέλο Alpha, μια συσκευή με "συνταγή" Mi Mix, δηλαδή σχεδόν ανύπαρκτα bezels και μεγάλη οθόνη 6''. Βέβαια το Maze Alpha είναι μια συσκευή σε στάδιο project ακόμα με άγνωστο το αν και πότε θα την δούμε να κυκλοφορεί.

Σήμερα όμως η Maze μας εξέπληξε για ακόμα μια φορά μιας και εμφανίστηκε νέα συσκευή, το Maze Blade, η οποιά αυτή τη φορά είναι πέρα για πέρα αληθινή και μάλιστα πληροφορίες λένε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη για αγορά.


Επιπλέον πληροφορίες δεν δόθηκαν από την Maze και τα όποια στοιχεία προκύπτουν αποκλειστικά από την εικόνα της συσκευής μέσω του teaser, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Βλέπουμε λοιπόν όμορφο σχεδιασμό με κομψές γραμμές, στρογγυλεμένeς άκρες, double glass πάνελ και γενικότερα αρκετά φανταχτερή εμφάνιση.

Το Maze Blade θα διαθέτει οθόνη 5.5'' IPS Full HD, θα διαθέτει επεξεργαστή MediaTek MT6753, 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα είναι και επεκτάσιμος. Μπροστά θα υπάρχει Touch ID σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα υπάρχει dual camera 13Mp + 8Mp.

Για να είμαστε αντικειμενικοί ο επεξεργαστής του Maze Blade θεωρείται "παλιομοδίτικος" και ελπίζουμε αυτό να έχει συνυπολογιστεί στην τιμολόγηση του προιόντος, το οποίο αν τελικά έρθει σε καλή τιμή σε συνδυασμό με την όμορφη σχεδίαση θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Για περισσότερα στοιχεία καθώς και για να παρακολουθείτε πότε θα ανακοινωθεί η τιμή του Maze Blade μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (εδω).

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π