Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Meizu 16 με... πολύ οθόνη και καθόλου notch


Μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Meizu ανακοίνωσε τα επετειακά Meizu 15 και 15 Plus, αλλά ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης του επόμενου project που ακούει στο όνομα Meizu 16. Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο press image που απεικονίζει την επερχόμενη συσκευή και μας δείχνει μεγάλη οθόνη, στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ δεν υπάρχει notch.


Στο πίσω μέρος διακρίνουμε dual camera με τους αισθητήρες σε κάθετη διάταξη και τοποθετημένους στο κέντρο, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει το ring-flash. Αυτό που δεν εντοπίζουμε είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι μας μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι είναι είτε σε πλάγια θέση, όπως είδαμε και στο Meizu M6s, είτε να βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Οι φήμες θέλουν το Meizu 16 να κυκλοφορήσει με 2 διαφορετικούς επεξεργαστές, τον Snapdragon 845 και τον Snapdragon 710. Η έκδοση με τον S845 που θα είναι και η πιο δυνατή το πιο πιθανό είναι να φέρει και το χαρακτηριστικό "Plus" στην ονομασία της.

Περιμένουμε λοιπόν τον Αύγουστο, για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Meizu 16, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του CEO της εταιρείας, Jack Wong.

Α.δ.

#Meizu #Meizu16

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π