Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το μπροστινό panel του επερχόμενου Meizu 16 Plus


Μετράμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Meizu 16 Plus (26/8), αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι πληροφορίες σταματάνε. Αυτή τη φορά ένας χρήστης του Weibo ανάρτησε εικόνες που μας αποκαλύπτουν το μπροστινό πάνελ της επερχόμενης συσκευής. Ένα είναι το σίγουρο, το Meizu 16 θα διαθέτει πολύ λεπτά bezels στο πάνω και κάτω μέρος, ενώ σχεδόν ανύπαρκτα θα είναι δεξιά και αριστερά της οθόνης.


Οι μέχρι και τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6.5'' τεχνολογίας OLED. Κοιτάζοντας καλύτερα το μπροστινό panel (το οποίο προς ευκολία σύγκρισης τοποθετήθηκε δίπλα σε εκείνο του Oppo Find X) επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η απουσία notch, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει εγκοπή για την selfie camera , ενώ θα υπάρχει και LED notification light.

Το Meizu 16 θα κυκλοφορήσει σίγουρα σε μια premium έκδοση (Plus) με under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ή έστω με ένα pressure-sensitive mBack button. Επιπλέον είναι δεδομένο ότι το Meizu 16 θα φοράει Snapdragon 845 με vapor chamber για ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Και φυσικά θα το ξαναπούμε πως το Meizu 16 αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία καθώς φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή που είναι αρκετά πιθανό να κοστίζει γύρω στα 500$.

Α.δ.

#Meizu #Meizu16 #Meizu16Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π