Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: επιβεβαιώνεται το under-display fingerprint του Meizu 16 Plus


Τα Meizu 16 και 16 Plus τα περιμένουμε επίσημα στις 8 Αυγούστου, μια μέρα ακριβώς πριν την παρουσίαση του Galaxy Note 9. Και είναι λογικό μέχρι τότε να πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα του κινέζου.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε φωτο-διαρροή που αποκαλύπτει το πίσω μέρος του Meizu 16 Plus. Και συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για την Plus έκδοση μιας και δεν βλέπουμε κάπου τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει πολύ πιθανά under-display... καταστάσεις, κάτι που έτσι κ`αλλιώς έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο CEO της Meizu. Επιπλέον από την συγκεκριμένη εικόνα επιβεβαιώνεται η ύπαρξη dual camera, αλλά και το κυκλικό LED flash.

Σήμερα την σκυτάλη παίρνουν 2 νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν τα 2 επερχόμενα μοντέλα της Meizu. Στην μια εικόνα φαίνεται η συσκευή με την οθόνη off και κάπου εκεί εμφανίζεται το under-display fingerprint, κάτι που επιβεβαιώνει όλα τα προ-αναφερόμενα. Από την άλλη το πιο... προσιτό Meizu 16 θα διαθέτει τον παραδοσιακό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Ανυπομονούμε λοιπόν μέχρι τις 8 Αυγούστου ελπίζοντας σε μια ευχάριστη έκπληξη της Meizu.

Α.δ.

#Meizu #Meizu16 #Meizu16Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π