Αναζήτηση
  • SZ Team©

Επίσημο: η Meizu άλλαξε την ημερομηνία ανακοίνωσης του E3 για τις 21 Μαρτίου


Πολλές φορές μας έχουν μπερδέψει οι Κινέζοι στο παρελθόν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η σημερινή, αφού με βάση τις πληροφορίες, αλλά και teaser που είχε αναρτήσει η εταιρεία στο διαδίκτυο, σήμερα ήταν να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Meizu E3. Προφανώς όμως για λόγους που τουλάχιστον εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζουμε, η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία του event και έτσι με σημερινή ανάρτηση στο Weibo ενημέρωσε ότι η νέα ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Meizu E3 μεταφέρεται στις 21 Μαρτίου.


Όσο για την συσκευή, το Meizu E3 πέρασε πριν μερικές μέρες την διαδικασία πιστοποίησης μέσω TENAA και έτσι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του με μια λίγο πιο... επίσημη επιβεβαίωση.

Το Meizu E3 αναμένεται με οθόνη 5.99'' FHD+ και αναλογία 18:9. Η συσκευή θα φοράει τον επεξεργαστή της MediaTek, Helio P70, ο οποίος θα συνδυάζεται με 4GB ή 6GB ram και 32GB, 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Οι πληροφορίες θέλουν το Meizu E3 να διαθέτει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε πλάγια θέση, κάτι που η εταιρεία δοκίμασε για πρώτη φορά με το Meizu M6s, ενώ η συσκευή θα διαθέτει και το Super mBack button.

Αυτά προς το παρόν ελπίζοντας πως η Meizu θα είναι συνεπής στο ραντεβού που η ίδια άλλαξε για τις 21 Μαρτίου.

Α.δ.

#MeizuE3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π