Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: η πρώτη συσκευή της Meizu με οθόνη 18:9


Η Meizu είναι από τους τελευταίου Κινέζους που δεν έχουν μπει ακόμα στον "χορό" των 18:9 display. Φαίνεται όμως ότι έστω και καθυστερημένα η εταιρεία σε λίγο καιρό θα μας δείξει την δική της πρόταση. Ο λόγος? Μια φωτο-διαρροή, στην οποία απεικονίζεται μια μυστηριώδης συσκευή με το λογότυπο της Meizu στο πίσω μέρος και αναλογίες 18:9.

Μάλιστα, από τις εικόνες διακρίνουμε ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής, σε αντίθεση με ότι μας έχει συνηθίσει η Meizu μέχρι στιγμής. Επιπλέον προκύπτει και dual camera setup στο πίσω μέρος σε κάθετη διάταξη.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση στελέχους της Meizu είχαμε μάθει ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει FullView συσκευή μέσα στο 2018, οπότε οι παραπάνω εικόνες ίσως μας δείχνουν το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Η νέα συσκευή της Meizu μπορεί να είναι ο διάδοχος του αρκετά πετυχημένου Meizu M6 Note ή το Meizu MX7, διάδοχος δηλαδή του MX6, το οποίο ήταν και είναι ακόμα μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση στην πάντα μάχιμη mid-range κατηγορία. Αναμένουμε λοιπόν την Meizu να μας δώσει μια ακόμα ποιοτική συσκευή ελπίζοντας πως δεν θα αργήσει ιδιαίτερα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π