• SZ Team©

Το Meizu M6S σε hands-on video


Πριν αρκετές μέρες είχαμε δει τις πρώτες hands-on φωτογραφίες του επερχόμενου Meizu M6S. Σήμερα αναρτήθηκε και hands-on video, όπου εμφανίζεται το Meizu M6S και έχουμε πλέον μια σχεδόν... ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά την συσκευή.


Επιβεβαιώνεται από τα παραπάνω ότι το fingerprint θα είναι τοποθετημένο στην δεξιά πλευρά της συσκευής και κάτω από το power button. Φυσικά και αυτό δεν αποτελεί πρωτοτυπία, δεδομένου ότι κάτι αντίστοιχο έχουμε δει από την Sony, την ZTE και προσφάτως από την Razer με το Razer Phone. Η μόνη διαφορά υπάρχει στο γεγονός ότι η Meizu διαχώρισε το power button από το fingerprint.

Το μπροστινό panel φαίνεται να διαθέτει αναλογία 18:9, ενώ τα bezel είναι αρκετά μικρά προς κάθε κατεύθυνση. Στην μπροστινή πλευρά θα υπάρχει μονή selfie camera. Δυστυχώς από το παραπάνω video δεν βλέπουμε ολόκληρη την πίσω πλευρά της συσκευής και επομένως δεν διακρίνουμε το είδος της κάμερας. Φαίνεται όμως στο κάτω μέρος μια επιγραφή "mblu by Meizu", η οποία έχει να κάνει ίσως με κάποιο νέο design line που θα έχουν οι συσκευές της Meizu για το 2018.

Α.δ.

#MeizuM6S

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |           Όροι Χρήσης             |          Επικοινωνία           |            Διαφήμιση 

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π