Αναζήτηση
  • SZ Team©

Meizu Pro 7 και Pro 7 Plus: επίσημα με dual camera Sony και Helio X30


Το ημερολόγιο γράφει 26 Ιουλίου και σήμερα παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Meizu το Pro 7 αλλά και το Pro 7 Plus. Μιλάμε για 2 συσκευές που διαθέτουν πρωτοποριακή διπλή οθόνη, μια μπροστά, αλλά και μια μικρότερη στο πίσω μέρος τεχνολογίας Super AMOLED και οι δυο! Που εξυπηρετεί η πίσω οθόνη? Ο χρήστης θα μπορεί να δει τα notifications, να διαχειριστεί τον music player, αλλά και να βγάλει selfies μέσω της βασικής κάμερας.

Το dual camera setup των συσκευών διαθέτει 2 αισθητήρες 12Mp Sony IMX386, ο ένας εξυπηρετεί τις έγχρωμες φωτογραφίες και ο άλλος τις black & white λήψεις. Το διάφραγμα είναι f/2.0 και η Meizu υπόσχεται υψηλές επιδόσεις της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η selfie camera είναι και αυτή ισχυρή, ανάλυσης 16Mp.

Εκείνο που αποτελεί τη βασική διαφορά μεταξύ του Pro 7 και του Pro 7 Plus είναι ο επεξεργαστής. Το Pro 7 Plus είναι η πρώτη συσκευή που θα έχει τον πανίσχυρο 10-πύρηνο Helio X30, ενώ το Pro 7 θα έχει τον Helio P25 (σαφώς μια πιο mid-range επιλογή) αλλά θα υπάρξει και αναβαθμισμένη έκδοση του Pro 7 με τον Helio X30. Επιπλέον το Pro 7 Plus θα διαθέτει 6GB ram έναντι των 4GB του Pro 7, ενώ και ο αποθηκευτικός χώρος διαφοροποιείται με το Pro 7 Plus να έχει 128GB, ενώ το απλό Pro 7 64GB.

Συνεχίζοντας να αναλύουμε τις διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων, το Pro 7 Plus διαθέτει οθόνη 5.7'' QHD, ενώ το Pro 7 5.2'' Super AMOLED Full HD. Και στις δυο συσκευές όμως η πίσω οθόνη είναι 2'' Super AMOLED.

Στο κομμάτι της μπαταρίας οι διαφορές συνεχίζονται με το Pro 7 Plus να διαθέτει 3500mAh με υποστήριξη mCharge 4.0 (φόρτιση 0-67% σε 30`), ενώ το Pro 7 διαθέτει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη του παλιότερου mCharge 3.0.

Επιπλέον και οι δυο συσκευές διαθέτουν υποδοχή για ακουστικά 3.5mm και τσιπ ήχου για υψηλή ηχητική απόδοση. Επιπλέον η Meizu παρουσίασε και τα νέα Meizu Flow ακουστικά χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριλαμβάνονται μέσα στις συσκευασίες των δυο νέων μοντέλων.

Και οι δύο συσκευές θα τρέχουν Android 7.0 και θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 5 Αυγούστου. Οι τιμές θα είναι 430$ για το Pro 7 και 530$ για το Pro 7 Plus.

Α.δ.

#MeizuPro7 #MeizuPro7Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π