Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το επερχόμενο Meizu Pro 7 με dual camera


Καταντάει κουραστικό, το γνωρίζουμε, αλλά το ξαναγράφουμε: η dual camera είναι ένα χαρακτηριστικό που ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές ενσωματώνουν στις νέες τους συσκευές. Τις περισσότερες φορές μια dual camera δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για λήψεις καλύτερων φωτογραφιών, άλλες φορές πάλι είναι απλά διακοσμητική. Όπως και να `χει όμως η dual camera (όπως και η selfie camera) αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επερχόμενες συσκευές.

Και κάπως έτσι η Meizu φαίνεται να μπαίνει και αυτή στο χορό, ετοιμάζοντας νέα συσκευή με χαρακτηριστικό αυτό της dual camera. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, ώστε να ανταταγωνιστεί συσκευές όπως το Galaxy S8 και S8+ καθώς και το Xiomi Mi 6. Προφανώς μιλάμε για το Meizu Pro 7.


Κυκλοφόρησε μάλιστα φωτο-διαρροή με το επερχόμενο flagship της Meizu, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η dual camera στο πίσω μέρος αυτής. Επίσης διακρίνουμε dual Led flash ακριβώς δίπλα από την κάμερα, ενώ στην μπροστινή επιφάνεια τα bezels είναι ελάχιστα (όπως επίσης προστάζει η νέα μόδα). Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων λογικά έχει ενσωματωθεί στο home button, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι κεραίες της συσκευής δεν είναι καθόλου ορατές.

Επίσης, αν έχουμε καταφέρει να διαβάσουμε σωστά το παραμορφωμένο κείμενο που συνοδεύει τη νέα συσκευή της Meizu, τότε μάλλον μιλάμε για 2 διαφορετικές εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Pro 7, μια με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η άλλη θα έχει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Για την προτεινόμενη τιμή της συσκευής πάλι δεν καταφέραμε να λύσουμε το γρίφο της παραμόρφωσης.

Όπως και να `χει, όλα αυτά είναι απλά υποθέσεις, οπότε κρατάμε/τε μικρό καλάθι και περιμένουμε τη επίσημη ανακοίνωση.

Α.δ.

#MeizuPro7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π