Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέες θήκες επιβεβαιώνουν το penta-cam system του Nokia 9


Καιρό έχουμε να γράψουμε κάτι για το περιβόητο Nokia 9. Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται, αλλά ακόμα μιλάμε για μια... επερχόμενη συσκευή. Ένα smartphone που καιρό τώρα... έρχεται. Ένα smartphone που όλα δείχνουν ότι στο πίσω μέρος θα διαθέτει penta-camera system. Και μπορεί να έχουμε δει ήδη κάποιες εικόνες (CAD renders), όπως και κάποιες θήκες που είναι έτοιμες για να "ντύσουν" την συσκευή, αλλά κάθε τι νεότερο καλοδεχούμενο.

Σήμερα λοιπόν το μενού έχει και πάλι κάποιες θήκες, οι οποίες προορίζονται για το Nokia 9 Pureview (αν τελικά χρησιμοποιηθεί το "Pureview" στην ονομασία). Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε κάτι καινούριο. Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η ύπαρξη penta-cam στο πίσω μέρος του Nokia 9, ενώ οι περισσότερες εγκοπές εξυπηρετούν το flash, αλλά και τον optic sensor.

Επιπλέον από τις παραπάνω εικόνες προκύπτει μια μόνο εγκοπή στα πλάγια για το ένα μικρόφωνο της συσκευής, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάπου υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.

Πάντως από πλευράς specs αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Nokia 9 είναι ότι θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 845 συνδυασμένο με 8GB ram, θα διαθέτει οθόνη 5.9'' QHD με αναλογία 18:9 και in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Αυτά προς το παρόν για το Nokia 9, το οποίο λογικά το περιμένουμε στο ερχόμενο MWC 2019 τον Φεβρουάριο, αλλά από την άλλη... ποτέ δεν ξέρεις με την HMD Global και τις ανακοινώσεις της.

Α.δ.

#NOKIA #Nokia9PureView

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π