Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες Moto G6 συσκευές


Για την νέα Moto G6 σειρά της Motorola είχαμε αναφερθεί πριν μερικές μέρες, καθώς είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις νέες συσκευές. Σήμερα επανερχόμαστε με νέες πληροφορίες που αφορούν επεξεργαστή, μπαταρία και τιμή.

Το Moto G6 Plus θα είναι το κορυφαίο smartphone της σειράς και θα διαθέτει επεξεργαστή τον Snapdragon 630, μπαταρίας χωρητικότητας 3250mAh, ενώ η τιμή του αναμένεται στα 250€.


Το Moto G6 θα έχει επεξεργαστή τον Snapdragon 450, μπαταρία 3000mAh και τιμή 190€. Τόσο το G6 Plus όσο και το G6 θα διαθέτουν οθόνη 1080p+.

Για όλους εσάς που δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην μπαταρία του smartphone σας, τότε θα πρέπει να στραφείτε στο Moto G6 Play, το οποίο θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείτε με τον πιο αργό αλλά αρκετά αποδοτικό Snapdragon 430, αλλά και με την οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης από τα 2 προαναφερόμενα μοντέλα, 720p. Φυσικά η επιλογή του G6 Play θα σας κοστίσει λιγότερο, αφού η τιμή του αναμένεται στα 152€.

Ένα πρώτο συμπέρασμα αναφορικά με τις νέες συσκευές της Motorola είναι η σαφής αναβάθμιση σε επίπεδο επεξεργαστή, αφού τα μοντέλα της G5 σειράς χρησιμοποιούσαν τους Snapdragon 625 και 430. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

Α.δ.

#Motorola #MotoG6 #MotoG6Plus #MotoG6Play

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π