Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες με τα επερχόμενα Moto C2 και C2 Plus


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επίσημη ανακοίνωση της "Moto G" σειράς, αλλά και της "Moto E" σειράς από την Motorola, ενώ το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον μας μονοπωλεί το επερχόμενο Moto Z3 Play. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχονται και οι νέες συσκευές που θα απαρτίζουν την 2η γενιά της οικονομικής "Moto C" σειράς.


Πιο συγκεκριμένα, οι νέες συσκευές θα είναι τα Moto C2 και C2 Plus, ενώ σήμερα έχουμε την δυνατότητα για πρώτη φορά να έχουμε εικόνα μέσα από πολύ ευκρινή και κατατοπιστικά renders. Σχεδιαστικά διακρίνουμε την κλασική Moto γραμμή, ενώ μοιάζουν αρκετά με το Moto E4 σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης.


Εδώ όμως ξεκινάνε και οι διαφορές, αφού οι νέες συσκευές δικαιολογώντας τον low-budget χαρακτήρα τους, έρχονται με οθόνες αναλογίας 16:9 και... ορατά bezels. Στο πίσω μέρος και μέσα στο περίφημο "κυκλάκι" περιλαμβάνονται η κάμερα και το LED flash, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων υπάρχει μόνο στο "Plus" μοντέλο και βρίσκεται στο μπροστινό κάτω bezel. Μπροστά όμως η selfie camera συνοδεύεται και στις 2 συσκευές από LED flash, κάτι που πλέον φαίνεται η Motorola να εγκαθιστά σε όλες τις νέες συσκευές της.


Αυτά τα νέα προς το παρόν για τα επερχόμενα Moto C2 και C2 Plus αναμένοντας τις επόμενες μέρες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χαρακτηριστικά και τιμή.

Α.δ.

#Motorola #MotoC2Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π