Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα νέα Moto E4 και E4 Plus διαθέτουν μεταλλική κατασκευή και Snapdragon


Η Motorola παρουσίασε σήμερα δυο νέες συσκευές, οικονομικές αλλά με μεταλλικό design. Πρόκειται για τα Moto E4 και E4 Plus. Αποτελούν τη φυσική συνέχεια του πετυχημένου Moto E3 και του Moto E3 Power και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την αγορά της Αμερικής μέσα στον Ιούνιο, ενώ αργότερα θα συνεχίσει και στις υπόλοιπες αγορές.


Και οι δυο συσκευές τρέχουν Android 7.1 Nougat και διαθέτουν ειδική επίστρωση για προστασία από νερό. Οι κύριες διαφορές μεταξύ του E4 και E4 Plus είναι στο μέγεθος της οθόνης, αλλά και το μέγεθος της μπαταρίας.

Το Moto E4 διαθέτει οθόνη 5'' HD, μπαταρία 2800mAh, ενώ χρησιμοποιεί τον 8-πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 427. Η συσκευή διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Η βασική κάμερα είναι 8Mp, ενώ η selfie camera είναι 5Mp και διαθέτει και LED flash.

Το Moto E4 Plus έχει οθόνη 5.5'' επίσης HD ανάλυσης, αλλά η μπαταρία του είναι αρκετά μεγαλύτερη και φτάνει τα 5000mAh. Σύμφωνα με την εταιρεία, το μέγεθος της μπαταρίας του E4 Plus επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί συνεχόμενα μέχρι και 2 μέρες με μια μόνο φόρτιση. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι και πάλι ο Snapdragon 427, η ram είναι 2GB και για τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν δυο επιλογές, 16GB ή 32GB. Και εδώ θα συναντήσουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η βασική κάμερα είναι λίγο καλύτερη από αυτή του Ε4, με ανάλυση 13Mp, ενώ η selfie camera έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, 5Mp με LED flash.

Πάμε τώρα και στις τιμές των νέων Moto συσκευών, οι οποίες είναι αρκετά συμπαθητικές. Συγκεκριμένα το Moto E4 Plus θα κοστίζει στην Ευρώπη 199€, ενώ το E4 149€.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι αξίζει η μετάβαση από τα Ε3 και Ε3 Power στα E4 και E4 Plus αντίστοιχα, καθώς οι περσινές συσκευές ήταν από πλαστικό και με MediaTek επεξεργαστές, οπότε το upgrade είναι δεδομένο.

Α.δ.