Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Moto E5 Play Android Go Edition με τιμή μόλις 109€


Το Moto E5 Play ανακοινώθηκε στις 20 Απριλίου και τώρα, σχεδόν 3 μήνες μετά η Motorola ανακοίνωσε την Android Go Edition της συσκευής με ακόμα πιο προσιτό χαρακτήρα.

Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει το Android Go Edition είναι να βασισμένο στο Android Oreo Go, ένα OS το οποίο προορίζεται για low-end hardware συσκευές, με αποτέλεσμα η τιμή να είναι αρκετά χαμηλή. Σε γενικές γραμμές το Moto E5 Play Andoroid Go Edition είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με οθόνη χαμηλότερης αξίας και λιγότερη ram σε σχέση με το κανονικό E5 Play.


Η οθόνη της συσκευής είναι 5.84'' με ανάλυση 480 x 854, αναλογία 16:9, με 1GB ram και μπαταρία 2100mAh (αντίστοιχα το E5 Play διαθέτει οθόνη 5.2'' 720p, 2GB ram και μπαταρία 2800mAh).

Κατά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η Android Go συσκευή διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με την κανονική έκδοση, δηλαδή επεξεργαστή Snapdragon 425, αποθηκευτικό χώρο 16GB, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, κάμερα στο πίσω μέρος 8Mp και 5Mp μπροστά με LED flash και στις 2 περιπτώσεις.


Το Moto E5 Play Android Go edition θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Black, Dark Lake και Flash Gray. Και φυσικά το κερασάκι δεν είναι άλλο από την τιμή του που δεν θα ξεπερνάει τα 109€ στην ευρωπαϊκή αγορά.

Α.δ.

#Motorola

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π