Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκαν τα Moto G6, G6 Play και G6 Plus με οθόνες 18:9 και Android Oreo


Ήρθε η στιγμή της Motorola, αφού μέσα στο τελευταίο 24ωρο παρουσίασε αρκετές συσκευές. Τα νέα smartphones ανήκουν στην "G" σειρά και στην "E" σειρά. Ας ξεκινήσουμε με τις συσκευές της G σειράς, οι οποίες ανήκουν στην mid-range κατηγορία και οι οποίες έχουν αρκετές ομοιότητες, αλλά έχουν και τις διαφορές τους.

Όλες οι νέες G-συσκευές τρέχουν Android Oreo 8.0, διαθέτουν οθόνες με αναλογία 18:9 και έχουν τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος. Στις κάμερες υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά σε όλες θα συναντήσουμε LED flash για τις selfie κάμερες, ενώ ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αποθηκέψει δωρεάν και σε υψηλή ανάλυση τόσο τις φωτογραφίες του όσο και τα video του στο Google Photos. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά την κάθε συσκευή ξεχωριστά:

MOTO G6 PLUS


Πάντα το "Plus" σε μια συσκευή μας προδιαθέτει για το κάτι παραπάνω και στην περίπτωση του G6 Plus αυτό το κάτι είναι η μεγαλύτερη οθόνη 5.9'' IPS με ανάλυση FHD+, αλλά και ο καλύτερος επεξεργαστής που σε αυτή την περίπτωση είναι ο Snapdragon 630 συνδυασμένος είτε με 4GB ram είτε με 6GB ram.

Στο πίσω μέρος του G6 Plus θα συναντήσουμε dual camera setup με αισθητήρες 12Mp + 5Mp με Dual Pixel autofocus και δυνατότητα για λήψη 4K video. Μπροστά η κάμερα είναι 8 Mp με δυνατότητα λήψης 1080p video και πολλά face filters.

Η μπαταρία του G6 Plus είναι 3200mAh, μεγαλύτερη από αυτή του G6 (3000mAh), ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένας TurboPower φορτιστής 15W μαζί με USB-C καλώδιο.

Η τιμή του Moto G6 Plus για την Ευρώπη θα είναι από 299€.

MOTO G6


Όπως και οι υπόλοιπες συσκευές της σειράς, το G6 διαθέτει ειδική επίστρωση P2i water-repellent coating για προστασία σε περίπτωση... υγρών ατυχημάτων. Η οθόνη είναι 5.7'' IPS με ανάλυση FHD+, αλλά αυτή τη φορά ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 450 και θα συνδυάζεται με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο ή 4GB/64GB. Σε κάθε περίπτωση είναι δυνατή και η επέκταση μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος υπάρχει και πάλι dual camera setup με αισθητήρες 12Mp + 5Mp με f/1.8, αλλά χωρίς Dual Pixel AF και δυνατότητα για λήψη 4K video, ενώ η selfie camera παραμένει 8 Mp.

Όπως και στην περίπτωση του G6 Plus, και εδώ θα υπάρχει TurboPower φορτιστής για την 3000mAh μπαταρία. Μπροστά υπάρχει μονό ηχείο, το οποίο όμως αποδίδει Dolby Audio.

Τόσο το Moto G6 Plus όσο και το G6 διαθέτουν Gorilla Glass 3 μπροστά αλλά και πίσω.

Η τιμή του Moto G6 για την Ευρώπη θα είναι από 249€.

MOTO G6 PLAY


Εδώ όλα τα λεφτά είναι στην μπαταρία , αφού είναι 4000mAh και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να δώσει ζωή στην συσκευή μέχρι και 36 ώρες με μια μόνο φόρτιση μέσω του γνωστού TurboPower φορτιστή που και πάλι περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Ο επεξεργαστής είναι ο σχετικά αδύναμος Snapdragon 430, ενώ η οθόνη είναι 5.7'' IPS αλλά με ανάλυση μόλις HD+. Το πακέτο ram/rom είναι 3GB/32GB.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μονός αισθητήρας 13Mp με δυνατότητα για λήψη video 1080p@30fps, ενώ μπροστά η κάμερα παραμένει 8Mp.

Επίσης σημειώστε ότι το Moto G6 Play θα διαθέτει την ειδική επίστρωση για προστασία από την υγρασία μόνο για τις συσκευές που θα αφορούν την αγορά της Αμερικής.

Η τιμή του Moto G6 Play για την Ευρώπη θα είναι 199€.

Α.δ.

#Motorola #MotoG6 #MotoG6Play #MotoG6Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π