Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Moto G7 σειρά αποκαλύφτηκε καταλάθος στο official site


Καμιά φορά οι πληροφορίες για επερχόμενες συσκευές σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την Motorola. Σήμερα και προφανώς καταλάθος, αναρτήθηκε στο official site της εταιρείας στην Βραζιλία όλη την G7 σειρά με εικόνες και χαρακτηριστικά, σχεδόν 2 βδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Βέβαια το λάθος εντοπίστηκε, η ανάρτηση κατέβηκε άμεσα, αλλά τέτοια πράγματα δύσκολα ξεφεύγουν.


Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε το Moto G7 θα είναι το basic model της G7 σειράς με οθόνη 6.24'' με waterdrop notch και ανάλυση 1080 x 2270. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Snapdragon 632 συνδυασμένος με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος του G7 υπάρχει dual-camera setup με αισθητήρες 12Mp + 5Mp, ενώ η μπαταρία είναι 3000mAh.

Οι πληροφορίες αφορούν φυσικά και τις υπόλοιπες συσκευές της σειράς: G7 Play, G7 Power και G7 Plus. Τα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν όμοια μεταξύ των συσκευών με τα Play και Power να διαθέτουν οθόνες με χαμηλότερη ανάλυση 720 x 1512 και με το Power να διαθέτει την μεγαλύτερη μπαταρία της σειράς, 5000mAh.


Πρακτικά λοιπόν γνωρίζουμε τα πάντα για την G7 σειρά της Motorola. Το μόνο που μένει να μάθουμε στις 7 Φεβρουαρίου, ημερομηνία ανακοίνωσης των συσκευών, είναι η τιμή και η διαθεσιμότητα.


Α.δ.

#Motorola #MotoG7 #MotoG7Power #MotoG7Play #MotoG7Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π