Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Moto X4 σε ανεπίσημη εκδήλωση παρουσίασης στην Κίνα (UPDATED)


Το Moto X (2017) είναι από εκείνες τις συσκευές τις οποίες περιμένεις, περιμένεις, γράφεις για πληροφορίες και διαρροές, αλλά τίποτα επίσημο. Ξέρουμε ήδη ότι θα συγκαταλέγεται στις mid-range προτάσεις της Motorola, ακριβώς μετά από το Z2, αλλά μέχρις εκεί. Μάλιστα σε παλαιότερες διαρροές τελικά αποδείχτηκε ότι αφορούσαν άλλη συσκευή και συγκεκριμένα το G5 Plus.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες και εικόνες από κάποιο ανεπίσημο event που έλαβε χώρα στην Κίνα και υποτίθεται ότι έγινε κάποιο είδος παρουσίασης του νέου Moto X (2017). Σαφώς και δεν παίρνουμε όρκο για την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου γεγονότος, αλλά ας δούμε τι ακριβώς είδαμε σε αυτό.

Καταρχάς, σύμφωνα και με τις εικόνες, διαπιστώνουμε πως το dual-LED flash είναι τοποθετημένο σε θέση που δεν έχουμε ξαναδει σε παλαιότερες διαρροές, αλλά η επιγραφή πάνω δεξιά "Moto X" δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να υποθέσουμε ότι μιλάμε για κάποια άλλη συσκευή.

Όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, σύμφωνα με την υποτιθέμενη παρουσίαση, βλέπουμε ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη 5.5'', επεξεργαστή Snapdragon 660, 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μπαταρία 3800mAh με υποστήριξη QuickCharge.

Η συσκευή επίσης θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπροστινή πλευρά, πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη, laser autofocus στην βασική κάμερα.

Αυτά προς ο παρόν και διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Moto X (2017) που λογικά δεν θα αργήσει.

UPDATED:

Σύμφωνα με τον γνωστό leakster @evleaks, η ονομασία της νέας συσκευής της Motorola θα είναι Moto X4 και μάλιστα ανέβασε banner στο λογαριασμό του που πιστοποιεί την παραπάνω πληροφορία. Οπότε το μόνο που μένει πλέον είναι η επίσημη παρουσίαση.


Α.δ. + Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π