Αναζήτηση
  • SZ Team©

Specs για το επερχόμενο Moto Z2 μέσω GFXBench


Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές: όταν έχουμε να κάνουμε με ημερομηνίες ανακοίνωσης κάποιας συσκευής οι Κινέζοι μας μπερδεύουν, πολύ όμως. Για παράδειγμα χτες, 28/6 περιμέναμε την υποτιθέμενη επίσημη παρουσίαση του Moto Z2, αλλά όπως θα διαπιστώσατε και οι ίδιοι, τίποτα απολύτως δε συνέβη.


Θεωρούμε αρκετά πιθανό ότι η συσκευή τελικά ίσως παρουσιαστεί στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί και το Moto X4, αλλά όπως καταλαβαίνετε διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για αυτό.

Ας στραφούμε λοιπόν σε κάποιες πιο έγκυρες πληροφορίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με κάποια από τα specs του επερχόμενου Moto Z2. Και οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται μέσω GFXBench. Γνωρίζαμε ήδη για τον Snapdragon 835 αλλά και την ram που θα είναι 4GB. Τώρα όμως θα δούμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες.


Γνωρίζαμε ότι το Moto Z2 θα έχει dual camera, αλλά δεν γνωρίζαμε τίποτα περί ανάλυσης. Τώρα, μέσω GFXBench βλέπουμε ότι ο ένας αισθητήρας θα είναι ανάλυσης 12Mp, χωρίς όμως να γίνεται κουβέντα για τον δεύτερο, ενώ η selfie camera θα είναι 5Mp, όπως ακριβώς δηλαδή και στο περσινό Moto Z.

Επιπλέον βλέπουμε 64GB αποθηκευτικό χώρο, διπλάσιος δηλαδή από τα Moto Z και Moto Z Force. Επίσης η οθόνη θα είναι 5.5'' QHD, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android 7.1.1.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 30 Ιούνη, αν και όπως αναφέραμε παραπάνω, μπορεί να μην δούμε και τίποτα εκείνη τη μέρα, αλλά ελπίζουμε τελικά να γίνει η επίσημη παρουσίαση των Moto Z2 και X4.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π