Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Motorola επαναφέρει το RAZR (2004) σαν Moto Mod


Μάλλον το 2017 είναι η χρονιά που οι κατασκευαστές κινητών αναπολούν το παρελθόν. Δεν πάει πολύς καιρός που είδαμε το Nokia 3310 (2017 edition) να παρουσιάζεται επίσημα στο MWC. Το νοσταλγήσαμε, μας έκανε να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω και τελικά ίσως το αγοράσουμε έτσι... για να το έχουμε κάπου στη βιβλιοθήκη μας σαν συλλεκτικό κομμάτι.


Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα να αναπολήσουμε μια άλλη "all time classic" συσκευή. Αναφερόμαστε στο Motorola RAZR V3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 και σύμφωνα με την Moto Malaysia και ένα teaser το οποίο διέρρευσε "an icon returns" σαν Moto Mod.

Το συγκεκριμένο teaser δημοσιεύτηκε στην σελίδα της εταιρείας στο facebook προσθέτοντας ότι φέρνει πίσω "το εικονικό Moto που άλλαξε την δεκαετία του 2000". Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που η Motorola "σκαλίζει" το παρελθόν. Το ξαναέκανε και το 2011 και το 2012 με τη σειρά RAZR DROID. Η εταιρεία τώρα αναφέρει ότι "αυτή τη φορά είναι νέο και βελτιωμένο σαν ένα Moto Mod".

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η Motorola έχει ήδη επιλέξει τους φιναλίστ του "Transform the Smartphone" challenge, οπότε ελπίζουμε ότι όλα αυτό με την επιστροφή του RAZR έχει να κάνει με την ιδεά κάποιου εξ αυτών και όχι κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο, μέρες που είναι...

Α.δ.

#Motorola

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π