Αναζήτηση
  • SZ Team©

Μέγα διαρροή αποκαλύπτει desing - specs του Motorola One Power (P30 Note)


Το επόμενο... χτύπημα της Motorola ακούει στο όνομα: Motorola One Power ή P30 Note, αφού με την 2η ονομασία θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα. Σήμερα μάλιστα υπήρξε μια αρκετά σημαντική διαρροή, η οποία μας αποκάλυψε τόσο την εξωτερική εμφάνιση του P30 Note όσο και τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής.


Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε λοιπόν, το design είναι all-aluminum, στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera και σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ μπροστά η οθόνη είναι notched. Όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αυτά παραπέμπουν σε mid-range κατηγορία, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στην τεράστια μπαταρία της συσκευής.


Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του P30 Note είναι 6.18'' με ανάλυση FHD+ και αναλογία 19:9. Η μπαταρία όμως είναι όλα τα λεφτά, αφού φτάνει τα 5000mAh. Η χωρητικότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακή σε σχέση με το μέγεθος της συσκευής. Αναλογιστείτε απλά ότι το πολύ μεγαλύτερο Mi Max 3 της Xiaomi με την τεράστια οθόνη των 6.99'' διαθέτει μπαταρία 5500mAh. Επιπλέον η μπαταρία του P30 Note υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W μέσω της θύρας USB-C που διαθέτει.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 636, συνδυασμένο με 3GB ή 4GB ram και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB, αλλά σε κάθε περίπτωση με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Όσο αφορά το κομμάτι των καμερών, το Motorola One Power (έτσι... για να μην ξεχνάμε και αυτή την ονομασία) θα διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος 16Mp + 5mp με dual LED flash ανάμεσα στους 2 αισθητήρες, ενώ μπροστά η κάμερα θα είναι 12Mp με flash επίσης και υποστήριξη face unlock λειτουργίας. Η συσκευή επιπλέον θα διαθέτει μια επίστρωση nanocoating με πιστοποίηση P2i water-repellent για αντοχή σε... σταγόνες νερού.

Αυτά προς το παρόν αναμένοντας την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής, που λογικά δεν θα αργήσει και ιδιαίτερα.

Α.δ.

#Motorola

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π