Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το νέο Asus ZenFone Live απευθείνεται σε εκείνους που αγαπούν selfie photos


Η Asus χωρίς τυμπανοκρουσίες παρουσίασε μια νέα συσκευή, το Asus ZenFone Live (ZB501KL) που απευθείνεται σε όλους εκείνους που αγαπάνε selfie photos. Μπορεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής να μην συγκαταλέγονται στα κορυφαία, αλλά το δυνατό της σημείο είναι το BeautyLive app, το οποίο δίνει τη δυνατότητα live streaming μέσω της βασικής κάμερας των 13Mp ή της selfie κάμερας ανάλυσης 5Mp, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ένα beautification filter στο πρόσωπό μας.


Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/2.0 και οπτικό πεδίο 82 μοιρών. Η selfie κάμερα διαθέτει ένα απαλό Led flash. Το προσθετικό "Live" στην ονομασία της συσκευής μας θυμίζει τη δυνατότητα που μας δίνει να μεταδίδουμε ζωντανά σε διάφορα social δίκτυα μέσω της εφαρμογής BeautyLive. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την επεξεργασία του προσώπου, όπως πχ το χρώμα δέρματος, το μέγεθος των ματιών, ακόμα και την αφαίρεση κηλίδων. Έτσι οι selfie φωτογραφίες και videos μετατρέπονται σε ένα άψογο αποτέλεσμα που μοιραζόμαστε μέσω των social media.


Η συσκευή διαθέτει επίσης 2 MEMS μικρόφωνα, τα οποία εξυπηρετούν στην εξάλειψη του θορύβου του περιβάλλοντος καθώς και την ενίσχυση της φωνής.


Επειδή όμως μιλάμε για smartphone, ας ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει οθόνη 5'' IPS HD, τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία, η ram είναι μόλις 2 GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16 και 32GB. Βέβαια κατά την εγγραφή της συσκευής με το λογαριασμό της Google που διαθέτετε, μπορείτε να πάρετε επιπλέον 100GB χώρο στο Google Drive.


Η συσκευή τρέχει out of the box Android 6.0 Marshmallow Μέσω του Interface της Asus, ZenUI 3.0, ενώ η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη μεγέθους 2650mAh. Προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με την τιμή αλλά κι το πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή δεν υπάρχουν.

Α.δ.

#ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π