Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το bezel-less MAZE Alpha X: No Boundaries, No Limits


Η Maze έκανε δυναμικό entry μέσα στο 2017. Και φυσικά η κορυφαία της συσκευή, το Maze Alpha, πέρασε από το γήπεδο του smartphonerz.gr, το βγάλαμε στη σέντρα και στο τέλος το εκτιμήσαμε. Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα για τον διάδοχο. Είχαμε γράψει και παλαιότερα για το Maze Alpha X, αλλά πλέον έχουμε και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο κυκλοφόρησε η Maze για να προμοτάρει την νέα συσκευή.


Όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, το Maze Alpha X ακολουθεί την μόδα που θέλει συσκευές με οθόνη 18:9 αναλογία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το tag της συσκευής είναι: "No Boundaries, No Limits" που παραπέμπει στο edge-to-edge design του Maze Alpha X.


Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, έχουν επιβεβαιωθεί η οθόνη 6'' Full HD+ made by LG (2160 x 1080) με αναλογία screen-to-body 89.6%. Η οθόνη θα διαθέτει γυαλί 2.5D και προστασία Gorilla Glass 5. Η ram θα είναι 6GB, ενώ οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο θα είναι 64GB και 128GB. Για την πίσω κάμερα έχουν ακουστεί αισθητήρες Sony 16Mp και 13Mp, ενώ η μπαταρία θα είναι 4000mAh.


Και μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη παρουσίαση, αλλά το Geabest έχει το Maze Alpha X ήδη στη "βιτρίνα" του έτοιμο για προ-πώληση σε τιμές 238€ για την έκδοση 6/64 και 280€ για την έκδοση 6/128.

Α.δ.

#MazeAlphaX

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π