Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το νέο Homtom HT20 Pro αντέχει σχεδόν τα πάντα και κοστίζει μόνο 140€Το Homtom H20 ήταν μια αρκετά δημοφιλής συσκευή, τόσο για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όσο και για τα καλά χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του. Λογικό είναι λοιπόν και ο διάδοχός του που ακούει στο όνομα Homtom HT20 Pro, να θέλει να βαδίσει στα χνάρια του πετυχημένου H20.


Το HT20 Pro φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις οθόνες 4.7'' με ανάλυση HD, αλλά διαθέτει έναν αρκετά ισχυρό επεξεργαστή, τον MediaTek MT6753, θα έχει 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον η συσκευή θα διαθέτει κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 16Mp και selfie camera ανάλυσης 8Mp. Η μπαταρία του παραμένει στα 3500mAh, ενώ λόγω της καλύτερης δομικά κατασκευής έχει βελτιωθεί τόσο η ποιότητα κλήσης όσο και η απόδοση του ήχου κατά 50%.


Όπως και το προηγούμενο μοντέλο έτσι και το HT20 Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του (κράμα μαγνησίου υψηλής πυκνότητας, πλαίσιο CNC) προσθέτουν επιπλέον αντοχή σε περίπτωση πτώσης. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο φακό αλλά και GPS.


Η τιμή του νέου Homtom HT20 Pro θα είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τον προκάτοχό του και θα το βρείτε γύρω στα 140€.

Α.δ.

#Homtom

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π