Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέες εικόνες δείχνουν το Vivo V15 Pro σε 2 αποχρώσεις

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε την 20η Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθεί το Vivo V15 Pro, ολοένα και σχηματίζουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για το επερχόμενο μοντέλο εξαιτίας των εικόνων που αναρτώνται στο διαδίκτυο.Οι τελευταίες εικόνες μας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα του Vivo V15 Pro, το οποίο μάλιστα είναι σε 2 αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο: Gradient Blue και Gradient Red, με το 2ο χρώμα να είναι ένας συνδυασμός Pink, Orange και Gold.


Ο pop-up μηχανισμός της selfie camera είναι όμοιος με εκείνον που είδαμε στο Vivo NEX, αλλά είναι σε μια θέση πλήρως ευθυγραμμισμένη με το triple-camera setup στο πίσω μέρος. Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχει θύρα για ακουστικά 3.5mm, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει μονό ηχείο και θύρα microUSB που είναι απορίας άξιον γιατί επέλεξαν εκεί στην Vivo τον παλιό τύπο και όχι USB-C.


Live image of Vivo V15 Pro in Gradient Blue
Live image of Vivo V15 Pro in Gradient Blue

Σε κανένα σημείο της συσκευής δεν εντοπίζουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα διαθέτει μάλλον in-display σαρωτή. Εξάλλου και η οθόνη του Vivo V15 Pro θα είναι τεχνολογίας AMOLED, οπότε αυτό είναι ένα στοιχείο που ενισχύει την παραπάνω υπόθεση.


Σε 5 μέρες θα μάθουμε και ό,τι ακόμα έχει απομείνει και αφορά το Vivo V15 Pro.


Α.δ.

#Vivo #V15Pro