Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα επερχόμενα smartphones της Sharp μάλλον δεν είναι και τόσο bezel-less


Bezel-less smartphones περιμέναμε από την Sharp χτες, bezel-less smartphones δεν είδαμε! Και για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε τις εν λόγω συσκευές πως και πως μιας και διαφημίζονται ως οι πρώτες εντελώς bezel-less στον κόσμο των smartphones. Μάλιστα μερικές μέρες πριν η αγωνία κορυφώθηκε, όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία με την πολυαναμενόμενη συσκευή της Sharp ανα χείρας αλα Essential Phone. Αλλά δυστυχώς τίποτα.


Σήμερα αυτό που κυκλοφόρησε είναι μια φωτογραφία από τα αδυτα του Foxconn`s VP, όπου φαίνονται πολλά πρωτότυπα μοντέλα της Sharp να βρίσκονται σε διαδικασία testing. Διαπιστώνουμε ότι η εικόνα της επερχόμενης συσκευής διαφέρει από εκείνη που είχαμε δει μέχρι και σήμερα. Και το χειρότερο είναι ότι αν τελικά η σημερινή φωτογραφία παρουσιάζει το τελικό προιόν, τότε δεν θα πρέπει να μιλάμε για εντελώς bezel-less συσκευή, καθώς διαπιστώνουμε ότι bezels υπάρχουν, μικρά μεν αλλά υπάρχουν.

Αναμένοντας λοιπόν την λύση του μυστηρίου αναφορικά με την επερχόμενη συσκευή της Sharp να ξεκαθαρίσουμε ότι ενώ μιλάμε για 2 συσκευές, FS8010 και FS8016, ουσιαστικά η μόνη τους διαφορά θα είναι στον επεξεργαστή, αφού η μια θα φοράει Snapdragon 660 και η άλλη Snapdragon 630. Εξωτερικά τουλάχιστον δεν θα υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των 2 συσκευών.

Α.δ.

#Sharp

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π