Αναζήτηση
  • SZ Team©

Renders αποκαλύπτουν πολύ μικρά bezels για το Meizu 15 Plus


Το τελευταίο διάστημα το Meizu M6s είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όσο αφορά θέματα που αφορούσαν την εταιρεία. Όμως στα άμεσα σχέδια της Meizu είναι και το επετειακό μοντέλο που ετοιμάζει για τα 15 χρόνια παρουσίας της στο χώρο των smartphones. Αναφερόμαστε στο Meizu 15 Plus.

Σήμερα το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη συσκευή αναθερμαίνεται λόγω renders τα οποία κυκλοφόρησαν και δείχνουν σχεδόν ανύπαρκτα bezels στις 3 πλευρές της συσκευής, ενώ στο πάνω μέρος το bezel είναι λίγο μεγαλύτερο προκειμένου να χωρέσουν οι αισθητήρες, το ακουστικό και η selfie camera.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Meizu 15 Plus αναμένεται με επεξεργαστή έναν εκ των Snapdragon 845 ή Exynos 8895, ενώ η τιμή της συσκευής θα είναι 560$.

Το render που αφορά την πλάτη της συσκευής αποκαλύπτει flash τύπου ring, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το dual camera system, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο laser AF sensor, ακριβώς όπως τα είχαμε δει στο Meizu Pro 6 Plus. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο στα παραπάνω renders είναι η θέση του fingerprint sensor, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται σε κάποια πλαϊνή θέση, όπως είδαμε και στο M6S, εκτός και αν η Meizu μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη και έχει τοποθετήσει το fingerprint in-display, όπως είδαμε στην περίπτωση του Vivo X20 Plus UD.

Πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση του επετειακού μοντέλου από την Meizu δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά η στιγμή δεν θα αργήσει ιδιαίτερα, καθώς μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται το China`s Spring Festival και ίσως οι Κινέζοι θέλουν να συνδυάσουν το εορταστικό κλίμα με την παρουσίαση της συσκευής.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π