Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η HTC ετοιμάζει νέα mid-range συσκευή με Snapdragon 625


Το τελευταίο "χτύπημα" της HTC ήταν το mid-range U11 EYEs, το οποίο και ανακοίνωσε πριν 20 μέρες περίπου. Η εταιρεία όμως φαίνεται να ετοιμάζει νέα συσκευή, η οποία μάλιστα πέρασε την διαδικασία πιστοποίησης, ενώ εμφανίστηκε και στις λίστες του GFXBench, όπου και έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής.


Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι ότι η νέα συσκευή της HTC συμπεριλαμβάνεται στις mid-range προτάσεις, αφού τόσο ο επεξεργαστής που είναι ο Snapdragon 625, όσο και η ram που φαίνεται να είναι 3GB συνηγορούν σε αυτό.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι η U11 οικογένεια περιλαμβάνει ήδη αρκετά μέλη, το U11+, το U11 Life και το πιο πρόσφατο U11 EYEs. Οπότε μια φυσιολογική σκέψη είναι ότι η νέα U11 συσκευή θα είναι μια οικονομική πρόταση της εταιρείας, ίσως μια Lite έκδοση του U11 Life. Και για να είναι πιο οικονομικό σημαίνει ότι ίσως δεν διαθέτει κάποια από τα highlights του U11 Life, όπως την αντοχή στο νερό, το USonic noise-cancelling earbud experience και το περίφημο Edge Sense.


Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα η νέα συσκευή της HTC να αποτελεί τον διάδοχο του One A9, το οποίο έτρεχε με Snapdragon 617 και διέθετε μεταλλική unibody κατασκευή.

Όσο για το επερχόμενο MWC 2018 η HTC ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει το U12, που θα αποτελέσει και την αιχμή του δόρατος για το 2018, αλλά ίσως μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής με κάποια άλλη συσκευή.

Α.δ.

#HTC

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π