Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέο render μας μπερδεύει σχετικά με το πάνω bezel του Galaxy Note 8


Πολλές φορές έχει τύχει οι φωτογραφίες και τα renders που κυκλοφορούν και αφορούν μια επερχόμενη συσκευή να μας μπερδεύουν παρά να μας αποκαλύπτουν τη συσκευή. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και με το Galaxy Note 8.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε το σχεδιασμό του Note 8 μέσω θήκης που αποκάλυψε ο κατασκευαστής θηκών Olixar. Σήμερα μια άλλη μεγάλη εταιρεία στο χώρο κατασκευής αξεσουάρ smartphone, η Nillkin, κυκλοφόρησε render στο οποίο απεικονίζεται θήκη για το Note 8, αλλά σε αυτή τη περίπτωση τα bezel στην πάνω πλευρά της συσκευής φαίνονται μεγαλύτερα.


Note 8 render by Nillkin

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Infinity Display της Samsung σημαίνει καμπυλωτή οθόνη με bezel δεξιά και αριστερά σχεδόν ανύπαρκτα. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνουν και οι θήκες που έχουν κυκλοφορήσει. Εκεί που δημιουργούνται ερωτηματικά είναι στα bezel πάνω και κάτω της οθόνης. Ξέρουμε ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στο πίσω μέρος, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι τα Android keys θα είναι on-screen. Οπότε ποιος ο λόγος τα bezel στην πάνω πλευρά να είναι μεγαλύτερα σε σχέση με το S8? Ή μήπως το Note 8 θα έχει σε εκείνο το σημείο κάτι επιπλέον σε σχέση με το S8?

Επίσης ξέρουμε ήδη ότι το scanner ίριδας χωράει σε πολύ μικρότερα bezel, όπως και συνέβη στο S8. Άρα μήπως έκανε λάθος ο κατασκευαστής θηκών και έδωσε στη δημοσιότητα render με λανθασμένες διαστάσεις?

Όπως και να χει θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής ή έστω την ύπαρξη κάποιας φωτο-διαρροής από έγκυρη πηγή που θα μας δείξει ποιο πραγματικά θα είναι το Galaxy Note 8.

Α.δ.

#SamsungGalaxyNote8