Αναζήτηση
  • SZ Team©

Caviar Nokia 3310 Supremo Putin: από τη Ρωσία με αγάπη


Η αναγέννηση του θρυλικού Nokia 3310 προκάλεσε έντονα συναισθήματα νοσταλγίας σε όλη την ψηφιακή κοινότητα. Και ίσως στο μέλλον αυτό που θα μείνει από το MWC 2017 στη Βαρκελώνη είναι η παρουσίαση του 3310 (2017). Αν το έχετε ερωτευτεί και θέλετε να το αποκτήσετε μη βιαστείτε! Μόλις προέκυψε μια επιπλέον επιλογή για το συγκεκριμένο μοντέλο σε τιμή βέβαια αλμυρούτσικη.


Βασικά μιλάμε για το Caviar Nokia 3310 Supremo Putin, το οποίο όμως εξωτερικά θα έχει δικτυωτο περίβλημα τιτανίου και στην πλάτη αυτού θα φιγουράρει ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμιρ Πούτιν, του οποίου το πρόσωπο θα είναι χαραγμένο στο εξωτερικό κέλυφος της συσκευής. Η εταιρεία που έχει αναλάβει αυτή την μετατροπή ονομάζεται "Caviar", η οποία συνηθίζει να εγκαθιστά πολύτιμα μέταλλα πάνω σε tech gadgets.


Η συγκεκριμένη έκδοση του Nokia 3310 δεν κρύβει άλλες εκπλήξεις καθώς "κάτω από το καπώ" θα συναντήσουμε ακριβώς ότι θα παίρναμε δίνοντας απλά 49€. Γιατί στην περίπτωση για την οποία σας γράφουμε θα χρειαστεί να ξοδέψετε περίπου 1700$, προκειμένου ο Blantimir να σας χαμογελάει κάθε φορά που θα βγάζετε μια selfie photo χρησιμοποιώντας την μια και μοναδική κάμερα του 3310 ανάλυσης 2Mp!

Α.δ.

#Nokia3310

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π