Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φήμες θέλουν το επόμενο camera-phone της HMD να είναι το Nokia 9 PureView


Από τη στιγμή που η HMD Global κατοχύρωσε την ονομασία "PureView" ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι σύντομα θα το βλέπαμε να συνοδεύει την ονομασία ενός smartphone με... φωτογραφικό DNA. Έτσι όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι το επόμενο μεγάλο νέο της εταιρείας θα είναι το Nokia 9 Pure View μόνο εντύπωση δεν μας έκανε.

Παλαιότερες πληροφορίες ήθελαν το επερχόμενο Nokia 9 να το δούμε επίσημα με το νέο έτος, αλλά σύμφωνα με τον αξιόπιστο Roland Quandt, η συσκευή θα έρθει αρκετά νωρίτερα απ` ότι υπολογίζαμε.


Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η HMD Global έχει προγραμματίσει 2 event για το προσεχές διάστημα. Το ένα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τότε αναμένεται η παρουσίαση του Nokia 7.1 Plus. Ένα ακόμα event είναι προγραμματισμένο για τις 11 Οκτωβρίου, αλλά για εκείνη την μέρα δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως. Οπότε μια υπόθεση ότι μπορεί να δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Nokia 9 Pure View έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Φυσικά απορία όλως είναι αν τελικά το νέο camera-phone του brand Nokia θα διαθέτει 5 κάμερες. Σε παλιότερο άρθρο μας γράψαμε και δείξαμε εικόνα από το υποτιθέμενο back panel της συσκευής με 5 αισθητήρες και ήταν πολύ... διαστημικό (και άσχημο συνάμα, αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ζήτημα). Σίγουρα γνωρίζουμε ότι SoftBank και Leica συνεργάστηκαν προκειμένου να φτιαχτεί το επόμενο Nokia camera-phone, αλλά αυτό δεν μας λέει και πολλά.

Επίσης μια επιπλέον σκέψη είναι ότι το κατοχυρωμένο "PureDisplay" ίσως να αποτελεί την συνέχεια του "PureMotion", το οποίο αφορούσε την τεχνολογία που διέθετε η οθόνη κάποιων Nokia συσκευών στο παρελθόν.

Όπως και να `χει και ότι από τα παραπάνω και να ισχύει σε μερικές μέρες από σήμερα το τοπίο ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσει για τα καλά.

Α.δ.

#NOKIA

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π