Αναζήτηση
  • SZ Team©

Επιβεβαιώνονται τα specs του Nokia 2, η επίσημη ανακοίνωση στις 31 Οκτωβρίου


Το Nokia 2 βρίσκεται σε status αναμονής παραπάνω από ένα μήνα. Σε παλαιότερο άρθρο (εδώ) σας είχαμε ενημερώσει για τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το νέο entry-level δημιούργημα της HMD Global. Έκτοτε δεν υπήρξαν και πολλά νεώτερα για να συζητήσουμε. Όμως χάρις στο Antutu έχουμε ουσιαστικά μια επιβεβαίωση των όσων είχαμε ακούσει και γράψει μέχρι στιγμής για το Nokia 2.


Συγκεκριμένα η νέα Nokia συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή τον Snapdragon 212 συνδυασμένο με 1GB ram και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Όσο για τις κάμερες, στο πίσω μέρος θα υπάρχει αισθητήρας 8Mp, ενώ μπροστά θα είναι 5Mp. Πραγματικά, μια συσκευή που πιο entry-level δεν γίνεται. Και η τιμή της? Σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίζει μόλις 99$ για την αγορά της Αμερικής πάντα.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας τα 99$ που θα κοστίζει το Nokia 2 συνεχίζουμε με την οθόνη, η οποία θα είναι μεταξύ 4.7'' και 5'' (ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αυτό) με ανάλυση 720p (HD), το οποίο μας αρέσει. Επίσης η μπαταρία θα είναι 4000mAh, κάτι που επίσης ακούγεται υπέροχο, αναλογιζόμενοι πάντα τα 99$.


Όσο για την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 2, αυτή αναμένεται σε event που θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία στις 31 Οκτωβρίου, όποτε μας χωρίζουν μόλις λίγα 24ωρα για την επισημοποίηση των παραπάνω.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π