Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Nokia 3.1 Plus με dual cam, οθόνη 6΄΄ και Android One


Το Nokia 3.1 ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και ανήκει στην Android One κατηγορία. Σήμερα η συσκευή απέκτησε μια πιο premium εκδοχή, το Nokia 3.1 Plus, το οποίο και ανακοινώθηκε επίσημα σε event στην Ινδία. Η συσκευή φέρνει στην Androiod One κατηγορία μεγάλη οθόνη, κάτι που έλειπε λόγω του low-budget χαρακτήρα των συσκευών της κατηγορίας.


Συγκεκριμένα το Nokia 3.1 Plus διαθέτει οθόνη 6'' με ανάλυση 720 x 1440 και αναλογία 18:9. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη του Nokia 3.1 Plus μπορεί να μην είναι καλύτερη από τις οθόνες των Nokia 5.1 Plus και Nokia 6.1 Plus, αλλά σίγουρα είναι η μεγαλύτερη και χωρίς notch.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει dual camera με αισθητήρες 12Mp (f/2.0) + 5Mp (depth sensor). Ακριβώς από κάτω υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και έτσι το Nokia 3.1 Plus είναι η πρώτη entry-level συσκευή της εταιρείας με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Στο εσωτερικό του Nokia 3.1 Plus θα συναντήσουμε τον 8-πύρηνο MediaTek Helio P22, που σημαίνει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το απλό Nokia 3.1, ενώ σε επίπεδο ram/rom θα υπάρξουν 2 εκδόσεις: 2GB/16GB και 3GB/32GB. Σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρχει η δυνατότητα για χρήση κάρτας microSD.


Η κατασκευή του Nokia 3.1 Plus είναι από αλουμίνιο, ενώ το back panel διαθέτει ματ φινίρισμα. Οι αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η συσκευή είναι 3: Blue, Baltic και White.

Η μπαταρία της συσκευής είναι 3500mAh και σε συνδυασμό με το Android One υπόσχεται διάρκεια χρήσης 2 ημερών, αλλά δυστυχώς φορτίζει μέσω θύρας microUSB (λογικό για την κατηγορία).

Το Nokia 3.1 Plus θα είναι διαθέσιμο από σήμερα και με τιμή από 155$ για την έκδοση 2/16.

Α.δ.

#NOKIA #Nokia31Plus #AndroidOne

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π