Αναζήτηση
  • SZ Team©

Official renders με τα επερχόμενα Nokia 7 Plus και Nokia 1


Η Nokia διευρύνει την γκάμα των smartphone της. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε το Nokia 6 (2018), ενώ λίγο πιο... αθόρυβα ανακοίνωσε το Nokia 7 πριν 2 μήνες περίπου. Οι δυο επόμενες συσκευές που περιμένουμε από την Nokia είναι το Nokia 7 Plus και το Nokia 1. Για τις 2 αυτές συσκευές και μέσω twitter κυκλοφόρησαν renders συνοδευόμενα από πληροφορίες.


Το Nokia 7 Plus αναμένεται με dual camera system στο πίσω μέρος, ενώ η συσκευή θα συμμετέχει στο Android One programm της Google. Από την άλλη το άκρως οικονομικό Nokia 1 φαίνεται σύμφωνα με την εικόνα να έχει αφαιρούμενη πλάτη.

Πίσω στο Nokia 7 Plus, για το οποίο μέσω GFXBench έχουμε τις πληροφορίες ότι θα διαθέτει επεξεργαστή τον Snapdragon 660 συνδυασμένο με 4GB ram. Η σημερινή εικόνα μας δίνει επιπλέον πληροφορίες , αφού η συσκευή εμφανίζεται με οθόνη αναλογίας 18:9, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ εκεί θα υπάρχει και dual-tone LED flash.

Το Nokia 1 θα διαθέτει οθόνη με την κλασική αναλογία 16:9 χωρίς κανένα κουμπί στην μπροστινή επιφάνεια, αφού τόσο το power button όσο και το volume rocker βρίσκονται στην δεξιά πλευρά. Στο πίσω μέρος υπάρχει μονή κάμερα με LED flash, ενώ υπάρχει άλλος ένας αισθητήρας στην μπροστινή επιφάνεια. Το πίσω μέρος φαίνεται να είναι από πλαστικό, ενώ δείχνει να υπάρχει καπάκι, το οποίο λογικά θα μπορεί να αφαιρεθεί, κάτι που είχαμε συνηθίσει σε αρκετές Lumia συσκευές στο παρελθόν.

Α.δ.

#NOKIA #Nokia7Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π