Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Nokia 8 βασανίζεται για να αποδείξει τις αντοχές του


Όταν βασανίζεται μια συσκευή μια ηδονή διαπερνά το σώμα μας, παραδεχτείτε το. Ίσως γιατί ποτέ δεν θα τολμούσαμε να υποβάλουμε τις δικές μας συσκευές σε τέτοιου είδους δοκιμασίες, αλλά η περιέργεια υπάρχει να μάθουμε αν τελικά η συσκευή επιβιώσει.

Κάπως έτσι, σήμερα σειρα πήρε το γνωστό Nokia 8, το οποίο μέσα από το γνωστό κανάλι στο Youtube, JerryRigEverything, περνάει τα πάνδεινα προκειμένου να αποδείξει την ανθεκτικότητά του.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που παρακολουθήσαμε στο video, τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

- Το Gorilla Glass 5 κάνει καλή δουλεία όσο αφορά την προστασία από γρατζουνιές, οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα επίπεδο όπου κάθε flagship του 2017 θα παρουσίαζε το ίδιο αποτέλεσμα.

- Στις κακουχίες με το κοπιδι διαπιστώθηκε αυξημένη αντοχή τόσο του μεταλλικού πλαισίου της συσκευής όσο και τον κουμπιών (home button / fingerprint), αλλά και των καμερών μπροστά και πίσω.

- Το ακουστικό του Νοκια 8 φαίνεται αρκετά ευάλωτο με αυτή την νάυλον επένδυση με την οποία είναι καλυμμένο.

- Η πλάτη του Nokia 8 είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο σειρά 6000, το οποίο φαίνεται αρκετά ευαίσθητο στος γρατζουνιές, αλλά στην καθημερινή χρήση θα προσφέρει αρκετή αντοχή. Επίσης η LCD οθόνη τα πήγε αρκετά καλά στην δοκιμασία του αναπτήρα, μιας και σε ελάχιστα λεπτά επανήλθε το σημείο που μαύρισε λόγω του καψίματος.

- Στο bend-test το Nokia 6 τα πήγε εξίσου καλά. Αποδείχτηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει ή ακόμα καλύτερα για να ... λυγίσει.

Α.δ.

#Nokia8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π