Αναζήτηση
  • SZ Team©

Κυκλοφόρησε λίστα μέσω GFXBench με τα specs του Nokia 8 (ή 9)


16 Αυγούστου είναι η ημερομηνία κατά την οποία κάτι περιμένουμε από τη Nokia. Έχουμε δει ήδη ότι η HMD Global ετοιμάζει event τη συγκεκριμένη μέρα, χωρίς όμως να έχει δώσει ξεκάθαρη είδηση για την παρουσίαση κάποιας συσκευής. Όπως όλα δείχνουν λογικά θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Nokia 8 (ή 9, πολλές οι απόψεις για την ονομασία).


Νωρίτερα σήμερα, γράψαμε σχετικά με πληροφορίες που υπάρχουν για την ευρωπαϊκή τιμή του Nokia 8, η οποία υπολογίζεται κάπου στα 500€. Επιπλέον, από παλαιότερες πληροφορίες και φωτο-διαρροές γνωρίζουμε ότι το Nokia 8 θα διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος, home button με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πλαισιωμένο με κάποια navigational capacitive keys, με λίγα λόγια μια κλασική Android συσκευή. Τι γίνεται όμως με τα specs του Nokia 8?


Σήμερα λοιπόν, την απάντηση έρχεται να δώσει μια λίστα που κυκλοφόρησε μέσω GFXBench, στην οποία περιλαμβάνονται κάποια χαρακτηριστικά του Nokia 8 (ή 9, είπαμε...). Σύμφωνα με την λίστα αυτή βλέπουμε Snapdragon 835, 4GB ram, 64GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη QHD (1440X2560) και dual camera με αισθητήρες 12Mp + 12Mp.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να δούμε αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω λίστα και αν ναι κατά πόσο όλα αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργήσουν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο προκειμένου το Nokia 8 να είναι ένα πραγματικό flagship για το 2017.

Α.δ.

#Nokia8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π