Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Nokia 8 αρχίζει να αναβαθμίζεται με Android 8.0 Oreo


Το Oreo beta-testing programm για το Nokia 8 έχει ξεκινήσει εδώ και 2 βδομάδες και σήμερα το OS update άρχισε να έρχεται επίσημα σε χρήστες της συσκευής σε Φιλανδία και Πολωνία. Σύμφωνα με τους XDA Developers και συγκεκριμένα στο fan forum, τα μοντέλα του Nokia 8 που θα δεχτούν το update είναι τα TA-1004 και TA-1012. Μάλιστα όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν και από το στέλεχος της HMD Global, Juho Sarvikas.


Το συγκεκριμένο update περιλαμβάνει αρκετά καινούρια features, όπως το Picture-in-picture, detailed Notifications dots για κάθε app και Autofill passwords. Επιπλέον, το update περιλαμβάνει το Security patch του Νοεμβρίου. Χρήστες επίσης επιβεβαίωσαν ότι το Youtube τρέχει σημαντικά πιο γρήγορα κατά το dual app mode, κάτι που σημαίνει ότι ένας χρήστης θα μπορεί εντελώς απροβλημάτιστα να βλέπει κάποιο video και ταυτόχρονα να σερφάρει στο διαδίκτυο.


Και η απόδοση της κάμερας όμως βελτιώνεται με το update. Βέβαια και μετά το update ο χρήστης εξακολουθεί να μην μπορεί να "πειράξει" το ISO και το shutter speed, αλλά το shutter μπορεί να μείνει ανοιχτό μέχρι και 0.5sec. Γύρνωντας πίσω στον Αύγουστο, χρήστες είχαν αναφέρει προβλήματα με το Autofocus, αλλά πλέον και αυτό λύνεται με το Oreo update στο Nokia 8.

Πάντως για τους χρήστες εκτός Φιλανδίας και Πολωνίας δεν θα πρέπει να υπάρξει ανησυχία, αφού σύμφωνα με την εταιρεία, το update θα το πάρουν όλοι μέσα σε μια βδομάδα.

Α.δ.

#Nokia8 #AndroidOreo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π