Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες του Nokia 8.1 Plus δείχνουν in-display selfie cam


Το Nokia 8.1 ανακοινώθηκε προς τα τέλη του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμο στην χώρα μας σε τιμή που αγγίζει τα 400€. Από την άλλη το επερχόμενο και πολυ-συζητημένο Nokia 9 PureView με τους 5 αισθητήρες στο πίσω μέρος αναμένεται να ανακοινωθεί σχετικά σύντομα, αλλά η τιμή του σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα είναι κοντά στα 800€. Είναι λογικό λοιπόν το gap που δημιουργείται σε επίπεδο τιμής να πρέπει να καλυφτεί μέσω ενός smartphone σαφώς πιο προσιτού από το Nokia 9, αλλά με το κάτι παραπάνω από το Nokia 8.1. Η απάντηση σε αυτό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το Nokia 8.1 Plus.


Το Nokia 8.1 Plus αναμένεται αργότερα μέσα στο 2019 και θα είναι ένα upper-midrange smartphone. Και μπορεί η Nokia να μην τα πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά με τις notched οθόνες, αλλά την μόδα του punch-hole μάλλον την προτιμάει. Σύμφωνα με τα πρώτα renders που μας αποκαλύπτουν το Nokia 8.1 Plus, φαίνεται πάνω και αριστερά στην οθόνη punch-hole, το οποίο περιλαμβάνει την selfie camera.

Οι εικόνες δείχνουν πραγματικά μικρά bezels, ακόμα και το chin-bezel είναι αρκετά μικρό, αν και περιλαμβάνει το logo της Nokia. Η οθόνη φημολογείται ότι θα είναι 6.22''. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά στο πίσω μέρος διαπιστώνουμε ότι υπάρχει dual camera setup με οπτικά μέρη ZEISS και dual LED flash. Λίγο πιο κάτω υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το "androidone" τυπωμένο στο back panel μας προετοιμάζει για... stock Android 9.

Στην κάτω πλευρά της συσκευής υπάρχει το ηχείο, η θύρα USB-C, αλλά και η υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.


Χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, εικάζουμε ότι το Nokia 8.1 Plus θα ανακοινωθεί επίσημα τον ερχόμενο μήνα στα πλαίσια του MWC 2019, μαζί με αρκετές ακόμα Nokia-branded συσκευές. Αναμένουμε λοιπόν...


Α.δ.

#NOKIA #Nokia81Plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π