Αναζήτηση
  • SZ Team©

MWC 2019: στις 24 Φεβρουαρίου έρχεται το Nokia 9 PureviewΟλοένα και πλησιάζουμε στο ετήσιο MWC event για το 2019. Μια τεχνολογική συνάντηση όλων των μεγάλων brands του χώρου στην πόλη της Βαρκελώνης, εκεί όπου κάθε χρόνο μας αποκαλύπτουν τα τελευταία τους δημιουργήματα. Και ενώ οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ήδη παρών για το συγκεκριμένο event, η HMD Global, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια το Nokia-brand, μέσω του CEO της εταιρείας, Juho Sarvikas, ανακοίνωσε σήμερα την παρουσία της στο MWC 2019 για τις 24 Φεβρουαρίου.


Και τι μας επιφυλάσσει η Nokia για το MWC 2019? Εκτός απροόπτου θα δούμε επιτέλους και μετά από πάρα πολύ αναμονή την επίσημη παρουσίαση του Nokia 9 Pureview. Ναι, καλά διαβάσατε. Το πρώτο smartphone στο κόσμο με penta-camera setup και για το οποίο τόσα πολλά έχουν γραφτεί, τελικά υπάρχει ή καλύτερα... θα υπάρξει.

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος Ένα video κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο και μας αποκαλύπτει το Nokia 9 Pureview και μερικά από τα χαρακτηριστικά του, όπως το penta-camera system, το Android One και το ν under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε επίπεδο design επιβεβαιώνονται όλα αυτά που είχαμε δει μέχρι και σήμερα (ακόμα και το... διαστημικό back panel).


Α.δ.

#NOKIA #MWC2019 #Nokia9PureView

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π