Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το επερχόμενο Nokia 9 πιστοποποιήθηκε από FCC +specs


Το Nokia 9 είναι μια από τις πρώτες σημαντικές συσκευές που περιμένουμε το 2018. Έχουμε ήδη κάποιες πληροφορίες αλλά και εικόνες χάρη στις διάφορες διαδικασίες πιστοποίησης από τις οποίες περνάει η συσκευή. Και τώρα οι πληροφορίες εμπλουτίζονται μετά από την πιστοποίηση που πήρε το Nokia 9 από το FCC.


Nokia 9 specs by FCC

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που βλέπουμε, το Nokia 9 θα διαθέτει οθόνη 5.5'' OLED, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι η πρώτη συσκευή της HMD Global με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Επιπλέον ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 835, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android Oreo 8.0.

Η βασική κάμερα του Nokia 9 ατο πίσω μέρος θα είναι dual με αισθητήρες 12Mp + 13Mp, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι μόλις 5Mp. Οι πληροφορίες μέσω FCC υποδεικνύουν μπαταρία 3250mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης (18W) και με φορτιστή στη συσκευασία που θα προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Επιπλέον στη συσκευασία του Nokia 9 θα υπάρχουν και ακουστικά.


Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για event στις 19 Ιανουαρίου, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Α.δ.

#Nokia9