Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Nokia 9 σε ένα concept video εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του


Το Nokia 9 είναι μια από τις συσκευές που πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα και κυκλοφορήσει έχει απασχολήσει αρκετό κόσμο. Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το επερχόμενο μοντέλο ή έστω μια ιδεά του πως θα είναι. Πλέον, χάρη στο κανάλι Concept Creator του Youtube, οι εικόνες αυτές μετατράπηκαν σε video, όπου εμφανίζεται ένα λεπτό, συμμετρικό τηλέφωνο με ελάχιστα bezels, αστραφτερή μπροστινή αλλά και πίσω επιφάνεια, ενώ διακρίνουμε και dual camera.

Οι 2 αισθητήρες είναι τοποθετημένοι κάθετα μαζί με το led flash και το σύστημα αυτόματης εστίασης με λέιζερ. Από κάτω ακριβώς είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία. Αν λοιπόν όλα αυτά ισχύουν τότε μιλάμε για μια κατασκευή πολύ έξυπνη αλλά και κομψή.


Η προγραμματισμένη κυκλοφορία του Nokia 9 είναι για το 2ο εξάμηνο του έτους και σύμφωνα με την HMD Global, την εταιρεία που πλέον διαχειρίζεται το brand της Nokia, το Nokia 9 θα είναι μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας και θα επαναφέρει τη Nokia στον χάρτη των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones.

Σύμφωνα με τις φήμες το Nokia 9 θα χρησιμοποιήσει για επεξεργαστή τον Snapdragon 835, ενώ θα έχει και 6GB ram.

Α.δ.

#Nokia9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π