Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Nubia ανακοίνωσε 3 ολοκαίνουριες συσκευές


Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα η Nubia προέβη στην ανακοίνωση 3 νέων smartphones σε event που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα και σας είχαμε ενημερώσει εδώ, στο smartphonerz.gr. Η Nubia είναι μια εταιρεία που από το 2015 ανεξαρτητοποιήθηκε από τη "μαμά" ZTE, δεν παύει όμως να διατηρεί μια στενή σχεσή μέχρι και σήμερα. Πάμε να δούμε τι καλό έχει να μας προσφέρει η Nubia:

Nubia M2

Αποτελεί τον "οδηγό" εκ των 3 νέων συσκευών της εταιρείας. Από άποψη χαρακτηριστικών είναι το κορυφαίο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αποκαλεί κάποιος flagship. Διαθέτε dual camera που εξωτερικά μοιάζει με αυτή του iPhone 7 Plus, με αισθητήρες 13Mp + 13Mp, οι οποίοι προστατεύονται από ζαφείρι. Η μπροστινή κάμερα είναι 16Mp.


Η οθόνη του Μ2 είναι 5.5 Full HD AMOLED και στο κάτω μέρος αυτής συναντάμε το home button, το οποίο περιλαμβάνει και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον mid-range Snapdragon 625, έχει 4GB ram και μπαταρία 3630mAh. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει δυστυχώς με Android Marshmallow, αλλά για να κλείσουμε ευχάριστα την ενότητα του M2, αυτό θα περιλαμβανει ένα TAS2555 chip ήχου για ήχο Hi-Fi, θα έχει λειτουργία NeoPower για ταχεία φόρτιση και θύρα Type-C USB. Η τιμή του Μ2 για την έκδοση των 64GB θα είναι 390$ και για τα 128GB 430$.

Nubia M2 Lite

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία πρόκειται για μια πιο lite έκδοση του προαναφερόμενου Μ2. Δεν διαθέτει dual camera αλλά μονή με αισθητήρα 13Mp, αλλά η μπροστινή κάμερα παραμένει ίδια στα 16Mp.


Η οθόνη είναι 5.5'' IPS HD, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο Helio P10. Το γνωστό πακέτο ram/rom θα είναι σε 2 εκδοσεις, 3/32 και 4/64. Η μπαταρία είναι μικρότερη, στα 3000mAh, αλλά η έκπληξη είναι στο λογισμικό μιας και το Lite θα τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο "αδερφό" του. Η τιμή του Μ2 Lite θα είναι 260$.

Nubia N2

Η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί ουσιαστικά την αναβάθμιση του περσυνού Ν1. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει ίδιο αλλά αυτή τη φορά είναι AMOLED. Επίσης η πίσω κάμερα παραμένει ίδια, αλλά η μπροστινή αναβαθμίστηκε σε 16Mp.


Ο επεξεργαστής είναι MediaTek (χωρίς περισσότερες πληροφορίες) και η συσκευή διαθέτει 4GB ram. Το δυνατό σημείο του Ν2 είναι η μπαταρία του που είναι 5000mAh, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να δώσει μέχρι και 60 ώρες χρόνο ομιλίας. Η τιμή του Ν2 θα είναι 290$.

Και οι 3 συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο ή χρυσό χρώμα και η ημερομηνία έναρξης των αποστολών έχει οριστεί η 8η Απριλίου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π