Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το ZTE Nubia N3 με οθόνη 18:9 και Snapdragon 625


Το sub-brand της ZTE, Nubia ανακοίνωσε το Nubia N3. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5.99'' IPS με ανάλυση 2160 x 1080 (FHD+) και αναλογία 18:9. Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο Snapdragon 625 της Qualcomm, ενώ η απαραίτητη ενέργεια θα δίνεται μέσω της μπαταρίας των 5000mAh, η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W και σύμφωνα με την εταιρεία δεν θα χρειαστεί να ψάχνουμε στο τέλος κάθε μέρας μπρίζα για να φορτίσουμε την συσκευή.


Το Nubia N3 θα διαθέτει πακέτο ram/rom 4GB/64GB. ενώ δέχεται και microSD για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου. Αν και είμαστε στο 2018 το νέο Nubia N3 θα τρέχει out of the box Android Nougat 7.1 και όχι Android Oreo. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει dual camera system με αισθητήρες που δεν αποκαλύφτηκε η ανάλυσή τους, μπροστά όμως θα υπάρχει selfie camera ανάλυσης 16Mp.


Η συσκευή θα ξεκινήσει το "ταξίδι" της από την αγορά της Κίνας στις 24 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμη σε αποχρώσεις Obsidian Black, Space Gold και Nebula Red. Για την τιμή διάθεσης της συσκευής ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι πρόκειται για την πρώτη απόπειρα της Nubia για smartphone με αναλογία οθόνης 18:9 και επιτέλους... βλέπουμε και μια καινούρια συσκευή χωρίς το περιβόητο notch display!

Α.δ.

#ZTENubia

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π