Αναζήτηση
  • SZ Team©

Και η Nubia στον κόσμο των gaming-phones με το Red Magic


Και ο χορός των gaming-phones καλά κρατεί. Σήμερα, το sub-brand της ZTE, Nubia ανακοίνωσε την δικιά της πρόταση που ακούει στο όνομα Red Magic, ένα smartphone με σαφή προσανατολισμό στην gaming χρήση, με έντονες καμπύλες εμπνευσμένες από πολεμικό πλοίο (η Nubia το λέει, όχι εμείς...) και μια LED λωρίδα στο πίσω μέρος. Επιπλέον περιλαμβάνει 3 ανοίγματα για την ευκολότερη κυκλοφορία του αέρα και υλικό από γραφίτη για γρήγορη και ομοιόμορφη διασπορά της θερμότητας.


Το Red Magic διαθέτει οθόνη 6'' LTPS με ανάλυση 2160 x 1080, ενώ η επικάλυψη είναι με γυαλί NEG Dinorez T2X-1.


Και βέβαια καλό το εντυπωσιακό design σε ένα gaming-smartphone, αλλά αυτό που κυριώς μετράει είναι τι κρύβει μέσα του. Συγκεκριμένα το Red Magic κρύβει έναν Snapdragon 835 συνδυασμένο με 6GB ή και 8GB ram και αντίστοιχα 64GB ή και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που θα προτιμούσαν τον Snapdragon 845 του Black Shark, αλλά και ο S835 μια χαρά κάνει την δουλειά του για οθόνη 1080p.


Φυσικά και εδώ θα συναντήσουμε ένα special hardware key για perfomance mode όταν οι συνθήκες το απαιτούν.


Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μονή κάμερα 24Mp με f/1.7, ενώ μπροστά η κάμερα είναι 8Mp με f/2.0. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3800mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής. Το ηχείο του Red Magic είναι μονό, αλλά τουλάχιστον υποστηρίζει DTS sound. Η συσκευή τρέχει Android Oreo 8.1.


Πάμε τώρα και στο κερασάκι που δεν είναι άλλο από την τιμή του Nubia Red Magic. Η έκδοση 6/64 θα κοστίζει 399$, ενώ η έκδοση 8/128 479$. Οι παραγγελίες ξεκινάνε από τις 25 Απριλίου.

Α.δ.

#ZTE #ZTENubiaRedMagic

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π