Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διαρροών συνέχεια για το Nubia Z17 με 6GB ram, dual camera και S835


Για το επερχόμενο Nubia Z17 έχουμε ξαναγράψει πριν μια βδομάδα. Είναι μια συσκευή που περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή της αρκετά σύντομα και λόγω του ντόρου που έκανε το ήδη επίσημο Nubia Z17 mini, το οποίο προμοτάρησε ο ίδιος ο Cristiano Ronaldo, η συσκευή έχει δημιουργήσει κοινό που την περιμένει.


Και βέβαια όσο περιμένει κάποιος όλο και κάτι μαθαίνει. Για παράδειγμα σήμερα, μέσω Antutu, όπου δοκιμάστηκε μια συσκευή με κωδική ονομασία NX563J και που πιστέυεται ότι αφορά το Z17, εμφανίστηκαν κάποια χαρτακτηριστικά του. Ένα από αυτά η οθόνη ανάλυσης Full HD 1080p, ο επεξεργαστής Snapdragon 835 παρέα με Adreno 540 GPU και 6GB ram. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 128GB και η συσκευή θα τρέχει Android 7.1.1. Επίσης η βασική κάμερα θα είναι ανάλυσης 12Mp.


Βέβαια αυτά λίγο πολύ τα γνωρίζαμε, αλλά σήμερα ανέβηκε φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα της Nubia, η οποία έδειχνε το επερχόμενο Z17, προφανώς κατά λάθος μιας και μετά από λίγη ώρα η συγκεκριμένη καταχώρηση κατέβηκε από το site. Η extra πληροφορία που αποκομίσαμε από αυτό το λάθος της εταιρείας ήταν μια έκδοση του Ζ17 με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο.


Τέλος σε μια άλλη φωτο-διαρροή αυτή τη φορά, το Z17 εμφανίζεται με dual camera στο πίσω μέρος συνοδευόμενη από LED flash και ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη εμφανίζει μια curved κατασκευή, στην πάνω πλευρά υπάρχει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB Type-C. Στο κάτω μέρος της μπροστινής επιφάνεια υπάρχει το κλασσικό home button που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις Nubia συσκευές σε κόκκινη απόχρωση, ενώ στην πίσω πλευρά στο κάτω μέρος αυτής διακρίνονται οι γραμμές που υποδηλώνουν τις κεραίες της συσκευής.

Δυστυχώς σε καμιά από τις παραπάνω διαρροές δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Οπότε υπομονή και... stay tuned για οτιδήποτε νεότερο.

Α.δ.

#NubiaZ17

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π